28 Nisan 2008 Pazartesi

ROYAL SALES VAKUMLU HURÇ

VAKUMLU HURÇ HAKKINDA

Vakumlama torbalı hurç dar bir alanı her şeye ulaşmanın kolay olacağı bir şekilde düzenlemek eşyalarımızın kapladığı yeri azaltmak ve evinizdeki alanı en iyi şekilde istifade etmek istediğimizde tercih edebileceğimiz en iyi çözümdür. Vakum Torbalı Hurç rutubet ve ısı kaynaklarından uzak tutulmalıdır. Tıka basa doldurulmamalıdır. Dikkatli açılıp kapatılmalıdır. Fermuarı sağlam olsada hatalı kullanım sonucunda bozulması mümkündür.

Orta Boy Hurç : 42x40x25 cm
Büyük Boy Hurç : 65x50x27 cm

KULLANIM ŞEKLİ

Dış koruyucu hurcun taban kısmına sabitlenmiş bulunan vakumlama torbasını dışarı çekebilmek ve açabilmek için dış koruyucu hurcu açın. Kuru ve katlanmış eşyaları (pantolon, montlar, kazaklar, paltolar, yatak takımları, yastıkları.) açtığınız vakumlama torbasının içine yatay şekilde yerleştirin. Bu arada fermuarı rahatça çekebilmeniz için bir miktar boş yer bırakın. Kenarların iyice birleşmesi için fermuarını dikkatlice çekerek torbayı kapatın. Elektrik süpürgesi ucunun takılması için yapılmış olan delik üzerindeki kapağı acın ve süpürgeyi çalıştırın ve süpürge borusunun ucunu belirlenen deliğe sokun, içerdeki havayı daha kolay ve tamamen çekebilmek için hafifçe dibe doğru itin.

Vakumlama işi bittikten sonra kapağı yerine yerleştirin. Kemerlerin uzunluklarını ayar ederek ihtiyaca göre ayarlayın. Yerine konulmaya hazır olan hurcun kapağını kapatın. Yerine kaldırın.

Hiç yorum yok: