26 Nisan 2008 Cumartesi

ROYAL SALES AYAK BAKIM SETİ


AYAK BAKIM SETİ HAKKINDA:

Royal sales in ürünü olan bu set, 125 ml'lik taban balsamı, 125 ml'lik ayak yıkama yağı ve sertleşmiş derinin iyice soyulmasında kullanılan sert sünger içerir.

AYAK BALSAMI:
Yorgun tabanları ferahlatır, yumuşaklık ve zindelik verir.Nasırların, sertleşmiş derilerin oluşmasını önler. Papatya, at kestanesi, adaçayı, biberiye, çivanpercemi ve at kuyruğu nitelikli özleri ve uçucu yağları içermektedir. Sigara kullananların parmaklarının temizliği içinde kullanılır.

AYAK YIKAMA YAĞI:

Yorgun tabanları dinlendirir ve ferahlatır, hoş bir koku verir. Bu yüksek kaliteli yıkama ürünü aralarında okaliptüs, kara nane, anason, biberiye, gibi 21 şifalı bitkinin uçucu yağlarından üretilmiştir. Kokusu gevşetici etki yapar, gözenekleri derinlemesine temizler. Yıkama ürünü yanma hissi veren şiş tabanlar, sertleşmiş deri ve tabanlar, nasırlar, yapılan ağır işler sonrasında ellerde görülen deri sertleşmeleri için kullanılır.

KULLANIM ŞEKLİ:
Taban yıkama yağı 5 litre su (35 derece) kullanılarak hazırlanır. Suya , 1 ambalaj kapağı yıkama yağı dökülür.Tabanlar bu suya 10 dakika kadar tutulur, temiz su ile yıkanır. Kurulanan tabanlara iki elle iki dakika süreyle masaj yapılarak taban balsamı iyice yedirilir. Balsam parmak araları derilerinede sürülmelidir. Yorucu işlerden önce veya sonra balsam kullanılarak tabanlara düzenli bir şekilde ve yoğun bir masaj yapılabilir. Sertleşmiş deri ve Nasır vakalarında ayaklar suya batırıldıktan sonra, kritik olan yerlerin ıslatılmış sert sünger ile ovulması, taban balsamının ovularak tabanlara yedirilmesi gerekir.

Hiç yorum yok: