26 Nisan 2008 Cumartesi

ROYAL SALES KRİSTAL TAŞ



KRİSTAL TAŞ HAKKINDA:

Royal sales in bu ürünü Kristal Taş doğal bir mineraldir. Uygulandıktan sonra vücuda doğal düzeyde terlemeyi sağlar. Gün boyunca aşırı terlemeyi önler, nötral ve kokusuzdur. Peeling etkisi yaparak cilde nefes aldırır, cildi besler, mantarlı ciltlerin bakımında kullanılır. Kristal taş cilt bakımı için kozmetik bir üründür. Ter kokusunu önler. Kabuğu soyulan cildin üzerindeki ölü hücreleri olumlu etkiler ve cildi temizler. Genç cildi ortaya çıkartır ve ölü hücrelerden temizlenen gözeneklere nefes aldırır. Mantar oluşan ciltlerin bakımında tavsiye edilir. Kaşınmayı azaltır, kızarıklıkları ve mantarların bıraktığı izleri önler. Cildin üzerindeki yağlı tabakayı temizler. Bu şekilde bakterilerin çoğalmasını önler ve normal fonksiyonların çalışmasını sağlar.

KULLANIM ŞEKLİ:
Özellikle ergenlik çağındaki gençlere ve çocuklara tavsiye edilir, çünkü ergenlikte oluşan sivilcelerin kaynağı cildin üzerindeki yağlı tabakadır. Ayak bakımında da kullanılabilir. Ayakabılardaki bakteriler ayağınızı nemlendirir veya terletebilir. Bunun sonucunda ter kokusu ve cilt tahrişi ortaya çıkabilir. O yüzden kristal taşın kullanılması çok gereklidir. Tüm vücut için uygulanabilir, özellikle sıcak havalarda uzun süre oturmaktan kaynaklanan ciltteki teri, kaşıntıyı ve kızarıklıkları önler. Temiz cildin üzerine uygulayınız. Kristali kullanmadan önce ılık suya batırınız. Yavaşça ovuşturarak istediğiniz yere uygulayınız.

UYARI:
Kristal sert darbelere karşı dayanıklı değildir, düşürmemeye ve çarpmamaya özen gösteriniz. Kullandıktan sonra kutusundaki bezin üzerine koyup kurumaya bırakınız!

Hiç yorum yok: