28 Nisan 2008 Pazartesi

ROYAL SALES ASTONISH PORTAKALLI MACUN

PORTAKALLI ( ORANGE )MACUN HAKKINDA

Royal sales in bu ürünü geniş kullanımlı ev temizlik ürünüdür. Bu mükemmel ürün her türlü yüzeyi, porselenleri, fırınları, kapları, PVC doğrama ve mobilya gruplarını, gümüş ve bakır ev eşya ve çatal bıçak takımlarınızı temizler, ayrıca el temizleme macunu olarakta kullanılabilir.
Her çeşit kaba yüzey üzerindeki inatcı lekeleri özelliklede fırınlarda, ocaklarda, tepsilerde, yemek kaplarında biriken yağları ve yemek yanıklarını söker. Fayansların, küvetlerin, lavobaların, muslukların klovetlerin temizlenmesinde mükemmel sonuç verir. Etkili kefeki ve pas sökücüdür. Bakımsız kalan beyaz PVC mobilyaları ve doğramaları çok iyi temizler.Kullanıldığı yerlerde mükemmel bir temizlik, parlaklık verir. Etrafa portakal kokusu yayar, dezenfektan etkisi yaparak mükemmel temizler. Doğaldır hiçbir zararlı kimyasal içermemektedir

KULLANIM ŞEKLİ

Normal temizlikte macun, sünger bez yada sert fırça ucu ile alınır, temizlenmesi gereken yüzey üzerindeki kirler kaybolana kadar hafifçe ovulur. Sonunda da temizlenen yer yıkanır, silinir. Kirlenmenin aşırı olduğu Ocak ve fırınlarda yemek pişirme kaplarında yanık yemek kalıntılarının temizlenmesinde macunun yanı sıra tel fırçanın kullanılması tavsiye edilir. Kullandıktan sonra kurumasını önlemek için macunun üzerine çok az miktarda su konulması tavsiye edilir.

Hiç yorum yok: