28 Nisan 2008 Pazartesi

ROYAL SALES BIOFOTON AYAKKABI



BIOFOTON HAKKINDA
Bioteknik yöntemi ile hedeflenen şudur:

Önceden belirlenen frekans örnekleri çipler üzerine kaydedilir. Çiplerin üzerine kaydedilmiş bu örnekler, çipleri yakkabılarında olan kişiye iletilir. Bu çiplerin kullanımıyla enerjinin akımını durduran blokajlar yok ediliyor. Net frekanslar (titreşimler) istenen (gereken) bilgiyi çipe bağlı organizmaya iletir. Frekansın en önemli örneği (bilgi) oksijendir. Kandaki oksijen miktarı ne kadar büyükse, elektrik gerilimi o kadar büyük olur ve o kadar da hücre daha sağlıklıdır. Tabandan bütün organları etkileyebilmesi ispatlanmıştır. Çipler tabanın aktif ve kesintisiz oksijenle barındırmasını sağlarlar, enerjik titreşim yardımıyla bütün vücudu oksijenle barındırıyorlar.Bu da bütün organizmanın ahengini (sağlığı) etkiliyor. Bu enerji ve oksijen ayakkabıların ikisine konulan (yapıştıran) iki tane alüminyum çip devamlı iletiliyor. Bir tanesi topuk kısmına, öteki ise parmak kısmına konulur.

Etkileri:

• sinir sisteminde simulasyon yapar.• meridyen ve akupunktur noktalarını aktif hale getirir • vücudun enerjisini ve vitalini geri getirir • kendinizi iyi hissetmenize ve sağlıklı olmanıza yardımcı olur • vücuttaki enerjinin akımını , özellikle ayaklarda artırır.• oksijenin anında bağlanması ve iletilmesi sağlar.

Öneriler

Tabanları devamlı veya daha büyük yüke maruz kalan insanlara önerilir. Tabanlarla ve ayaklarla zorluklar yaşayan insanlara, aslında HERKESE önerilir. Özellikle yaşlılara, çocuklara, devamlı ayakta duranlara, sporculara ve rekreasyon yapanlara... Preventiv olarak da kullanılır - tabanların aşırı miktarda terlemesinde, tabanlardaki mantar hastalığında, soğuk ayaklarda, tromboz, kasların ağrılarında, oksijen eksikliğinde, ayakların yorulmasında.....

Hiç yorum yok: