26 Nisan 2008 Cumartesi

ROYAL SALES MOP SET


MOP SET HAKKINDA:

Mikro dokuluların ve suyun büyüsü-kimyasal maddesiz hijyenik temizlik sağlar. Büyük bir caba sarf etmeden tozu, kiri ve yağı etkili temizler. Silinen yüzeylerde kir ve nem bırakmaz. Böylece bakterilerin üremesini önlemiş olur. Mop bezleri sağlam ve dayanıklıdır. Kolay yıkanır, kullanımı kolaydır. fiziksel bir caba güç gerektirmez. Yorucu eğilmelere gerek yoktur. Daha az vakit ve daha az enerji harcarsınız. Beş parçadan oluşmaktadır.
MOP Bezleri sağlam ve dayanıklıdır, kolay yıkanırlar. Actex mikro dokulardan üretilmişlerdir. İsteğe ve ihtiyaçlara göre MOP ile döşemeleri, duvarları, tavanları silebilirsiniz. MOP bezlerinin dokunmasında kullanılan actex mikro dokular, bezin iki kenarıyla dolaplarda sandalye ayaklarının etrafında ve türlü girintilerde yuvalanan kirleri mükemmel bir şekilde temizler. İstek ve ihtiyaçlara göre her çeşit kullanım için özel settir. Beş parçadan oluşmaktadır.
Büyük mop set : 1 mop sopası,1 bez tutacağı, 1 ıslak bez , 1 kuru bez , 1 okyanus ıslak bez
Küçük mopset : 1 mop sopası,1 bez tutacağı, 1 ıslak bez
KULLANIM ŞEKLİ:
Teleskobik Sap bez tutucuya takılarak boyu ayarlanır ve kilitlenir. Döşeme bezleri bez tutucusunun altına cırt cırt a takılarak temizlik yapılır. İş bitiminde bezler, bez tutucu üzerinde ıslak olarak bırakılmaz. Bez tutucudan çıkartılarak Su ve Beyaz El Sabunu ile yıkanır. Doğal olarak kurtulur ve tekrar yerine takılır.

Hiç yorum yok: