26 Nisan 2008 Cumartesi

ROYAL SALES Q-10 KREM


ÜRÜN HAKKINDA:
Royal sales in u ürünü Koenzim Q -10 gece sefa yağı sheabutter ve E vitamin gibi etkili ve etkin maddeler içerir. Bu maddeler ciltteki yağ ve nem oranını dengeler, kırışıklıkların vakitsiz oluşmasına yol açan etkenlere karşı etki yapar. Kremin düzenli kullanılması halinde cildin üst tabakalarının yenilenmesini hızlandırır. Cilde göze çarpıcı bir tazelik ve gerginlik verir. Hücrelere canlılık verir. Kolay emilir. Normal ciltler için olduğu gibi ihtiyaçları çok olan yorgun kuru ve hassas ciltlerin bakımı için de uygundur.

Q ENZİM NEDİR ?
Enzimlerin etkinliğini arttırıcı işlev gören koenzimler ve enzimler yağların proteinlerin ve şekerin hücrelerde enerjiye dönüştürülmesi için cildin ihtiyaç duyduğu maddelerdir. Hücrelerde enerjinin dönüşümünde önem taşıyan koenzim Q-10 koenzimidir. Koenzim Q-10 organizma ve vücut hücrelerindeki madde değişim sürecini etkinleştirir.hücrelerin yenilenme yeteneğini iyileştirir.Antidoksanetkisi yapar , serbest radikallerin neden olduğu hücrelerdeki oksidasyon stresini engeller. Tozdan dumandan,sigaradan ve ışıktan korunabilmek için ille de cam köşklerde yaşamamız gerekmez.Fakat gündüz kreminin altına , kalkan yerini tutan koruyucu uygulamak gerekir.Kırışıklıkları ütülemek mümkün değildir,ancak özenle ve düzenli kullanıldıkları takdirde kremlerimizin büyük yararı vardır.


GECESEFA NEDİR ?
Küpeçiçeğigiller familyasından bir bitkidir.Gecesefa tohumlarında soğuk pres yöntemi ile elde edilen yağ , linoleik asit ve linolenik asit gibi doymamış yağ asitleri ile zengindir. Kozmetik ürünlerinde temel madde olarak kullanılır.


SHEA YAĞI NEDİR ?
Shea ağacının cevize benzer meyvesinden elde edilir.Kozmetik ürünlerinde kullanılan önemli bir maddedir.Kısa süre öncesine kadar shea yağı sınırlı miktarlarda sadece en değerli ve en pahalı kozmetik ürünlerde kullanılmaktaydı. Koenzim Q-10 , gecesefa yağı , shea yağı ve E vitamin gibi etkili ve etkin maddeler içerir bu maddeler ciltteki yağ ve nem oranını dengeler ,kırışıklıkları önler. KIRIŞILIKLARI DERİNLEMESİNE AZALTIR! Q-10 (Enerji üretiminde ve antioksidan olarak kullanılmaktadır.) ve gecesefa yağı , besleyici ve göze çarpıcı kırışıklıkları azaltıcı , hücrelerin etkinliğini arttırıcı ve hücrelerdeki maddelerin değişimini yenileyici , etkili , özel bir kremdir.

KULLANIM ŞEKLİ:
Kremi geceleri uykudan önce sürmek en iyisidir. Temizlenmiş yüze, boyuna ve dekolte bölgesine hafif dairesel hareketlerle masaj yapılarak yedirilir. Gündüz kremi olarak da kullanılabilir.

Hiç yorum yok: