26 Nisan 2008 Cumartesi

ROYAL SALES ALASKA JEL



ALASKA JEL HAKKINDA

Adalelerde ve eklemlerde görülen rahatsızlıkların hafifletilmesinde, kan dolaşımının hızlandırılmasında yardımcı olan, soğuk algınlığının önlenmesinde, yüz ve vücut ciltlerinin ek bakımında etkili ürünler.- Okaliptus ve mentol sayesinde canlılık ve serinlik verir. - Adale ve eklemlerde görülen rahatsızlıkları hafifletir. - Ağrılı yerin masajında iyi gelir. - Ateş düşürücü etkisi yapar. - Soğuk algınlığına iyi gelir. - Kan dolaşımına faydalıdır, cilde canlılık verir. - Yüksek ateş belirtilerinde ve yorucu işler sonrasında cildin doğal yolla serinlemesini sağlar. - Sıcak yaz günlerinde hoş bir serinlik ve canlılık duygusu verir, ister plajda, ister dağda geçirilen tatil günlerinin olmazsa olmazlarındandır. Araba ile yapılan uzun yolculuklarda, gezintilerde, terleyen yerlere sürülürse serinlik verir. - Baş ağrılarına iyi gelir. - Romatizmal rahatsızlıklarda, - Birinci derece yanıklarda, - Burun tıkanıklıklarında, - Spor zedelenmelerinde, - Böcek sokmalarında,- Şiş ve ağrılı ayaklarda kullanılır.

KULLANIM ŞEKLİ:
Sorunlu olan yere (Alın, ense, şakaklar, burun alt yanı, göğüs, sırt, eller, tabanlar, baldırlar?) ince bir tabaka halinde sürülür. İhtiyaca göre, hafifçe ovulur. Kolay sürülür, çabuk emilir ve leke yapmaz.

UYARILAR:
Göz, mukoza ve açık yara ile temasa gelmemesine dikkat edin. Çok küçük çocuklarda süt çocuklarında kullanılması tavsiye edilmez.

Hiç yorum yok: